Get Adobe Flash player

Προτάσεις

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

Κοινωνία

www.drosiarooms.gr - Νέο website απο τον Strymonikos Online!

 

Ακόμη ένας επαγγελματίας τουρισμού μας εμπιστεύτηκε! Δείτε το νέο website που κατασκεύασε ο Strymonikos Online για τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Δροσιά στην Ασπροβάλτα:

www.drosiarooms.gr

Εσείς θα μείνετε εκτός?www.albatrosvrasna.gr by Strymonikos Online!

 

Εσείς θα μείνετε εκτός?

Άλλη μια τουριστική μονάδα μας εμπιστεύτηκε για την σχεδίαση της εταιρικής της ταυτότητας, αναθέτοντας μας την κατασκευή της ιστοσελίδας της, της κάρτας και του λογότυπου της.

Γνωρίστε τα Albatros Rooms στην Παραλία Βρασνών!!!

www.albatrosvrasna.gr

 "Οι γυναίκες ξανακερδίζουν την γέννα" - Προβολή ταινίας στα Βρασνά

Η Εθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, και με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas παρουσιάζουν την προβολή της ταινίαςFreedom For Birth’ -  "Οι γυναίκες ξανακερδίζουν την γέννα"  One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford.

Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το ανθρώπινο δικαίωμα στον τοκετό που αξίζουμε. Να διεκδικήσουμε τη γέννα που επιθυμούμε χωρίς άσκοπες ιατρικές και χειρουργικές παρεμβάσεις.

Θα ακολουθήσει σχολιασμός και συζήτηση με την Μαία και Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας Ibclc  κ. Πασχαλίνα Καμπουρίδου .

• Η διάρκειας της ταινίας freedom of Birth είναι 58 λεπτά.
• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία:
http://www.freedomforbirth.com/

 • Τρέιλερ ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=mpjdC3kOyY0

https://www.youtube.com/watch?v=fA9YxNZ9U0k


Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά.

*τα χρήματα που θα μαζευτούν προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στο ENCA Hellas - Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα , το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά και δράση των μελών του.


Υπεύθυνη επικοινωνίας  : Μαρία Σαπουνά
Facebook : https://www.facebook.com/groups/xalkidiki.thilasmos/

Εκδήλωση fb: https://www.facebook.com/events/847015755323090/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Είσοδος ΕλεύθερηΔημιουργία νέου διαφημιστικού φυλλαδίου απο το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ασπροβάλτας - Βρασνών

Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ασπροβάλτας - Βρασνών θα προβεί στην δημιουργία νέου Διαφημιστικού Φυλλαδίου για τα Καταλύματα του και την περιοχή μας!

Καλεί δε όσα από τα μέλη του επιθυμούν να διαφημιστούν στο νέο φυλλάδιο να επικοινωνήσουν με την Τσιτάογλου Σοφία (6974354397) ή τον Ανδρεάδη Ζαχαρία (6945867661) για να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να συνεννοηθούν για τις λεπτομέρειες.

Εκ του Σωματείου

Τουριστικών Καταλυμάτων

Ασπροβάλτας - Βρασνών"Νόστος" Ψαροταβέρνα - Ουζερί

Όταν αποφάσισαν ο Νίκος Χαλκίδης και η Τζένη Τσοπάνογλου να δημιουργήσουν το "Νόστο" πίστευαν στην επιτυχία που θα είχε, γιατί ήξεραν τα μυστικά της κουζίνας.

Επικεντρώθηκαν στο καλό φαγητό, στο ζεστό περιβάλλον και στις λογικές τιμές.1η Εθελοντική Αιμοδοσία Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου

 

Μια προσπάθεια την οποία πρέπει όλοι να στηρίξουμε!!!

Πολλά Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους καθηγητές του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου!Βοήθησε και εσύ στην ανακύκλωση πλαστικών καπακιών!


Το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βρασνών και Νέων Βρασνών καθώς και με τον Βρασίδα Βρασνών, ανακυκλώνει πλαστικά καπάκια με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Ελλάδος.

 

Και εσύ μπορείς να βοηθήσεις...

 

Απλά μην πετάξεις το πλαστικό καπάκι στα σκουπίδια!!!

 

Σε ευχαριστούμε.Χρόνια πολλά!!!