Get Adobe Flash player

Προτάσεις

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

Γενική Συνέλευση Ενοικ. Δωμ. Αγίου Γεωργίου

Την Κυριακή 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Αγίου Γεωργίου.

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε η Αρχιτέκτων Μηχανικός κα. Παπαγερούδη Ιωάννα, η οποία προσκλήθηκε ειδικά για το θέμα της Τακτοποίησης των Ενοικιαζομένων Δωματίων και τόνισε την ανάγκη της άμεσης τακτοποίησης μιας και το πρόγραμμα άνοιξε στις 15 Ιουλίου και θα κλείσει στο τέλος του χρόνου και η διαδικασία είναι χρονοβόρα λόγω καθυστέρησης από την πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Την σχετική εγκύκλιο μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο σημείο αυτό υπήρξε μια έντονη συζήτηση για τους παράνομους οι οποίοι "ρίχνουν τις τιμές" και το σώμα της γενικής συνέλευσης αποφάσισε αρχικά την επίπληξη και στην συνέχεια την συλλογική καταγγελία τέτοιων μελλοντικών κρουσμάτων.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του σωματείου επισήμανε την ανάγκη για δήλωση δωματίων από τον Σεπτέμβριο για όσους επιθυμούν να κλείσουν με τουριστικά γραφεία. Όπως ο ίδιος είπε : " φέτος ήρθαν πολλοί πράκτορες τους οποίους δεν μπορέσαμε να καλύψουμε με δωμάτια. Όταν έρχονται τα περισσότερα δωμάτια είναι κλειστά και εμείς προσπαθούμε με τηλεφωνήματα και από πόρτα σε πόρτα να τους πάμε σε όσα μπορούμε. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε από πριν ποιοι ενδιαφέρονται για τα τουριστικά γραφεία για να δουλέψουμε πιο αποτελεσματικά και οργανωμένα. Στις εκθέσεις γίνεται δουλειά αλλά όταν έρχονται εδώ οι πράκτορες δεν μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε και δυστυχώς τους χάνουμε".
Όσοι ενδιαφέρονται σχετικά μπορούν αν δηλώνουν τα δωμάτια τους στο γραφείο του σωματείου και στον κ. Μιχούδη, κάθε απόγευμα.

Αξιόλογη παρατήρηση του σώματος της γενικής συνέλευσης είναι και το ότι θα έπρεπε οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων να ανταλλάσουν πληροφορίες για τα τουριστικά γραφεία, γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ένας πράκτορας να μην συνεργάζεται σωστά και όμως κάθε χρόνο να παίρνει άλλα δωμάτια στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εξαπατούνται περισσότεροι ιδιοκτήτες από έναν.

Στην συνέχεια το προεδρείο ενημέρωσε τα μέλη για την οικονομική κατάσταση του σωματείου η οποία έχει ως εξής:
Έσοδα 12.820 ευρώ
Έξοδα 12.800 ευρώ
Υπόλοιπο ταμείου 16.890 ευρώ.

Κηρύχτηκαν εκλογές με την Εφορευτική Επιτροπή να αποτελείται από τους :
1. Ανδρεάδη Ζαχαρία
2. Καρανίκα Ειρήνη
3. Σγούρο Βασίλη

Και την Ελεγκτική Επιτροπή από τους :
1. Μιχούδη Γεώργιο
2. Παγώνη Χρήστο
3. Ζαφειρίου Γεωργία

Υποψηφιότητα έθεσαν τα παρακάτω μέλη :
1. Τσιτάογλου Σοφία
2. Ζαχόπουλος Χρήστος
3. Παπαδόπουλος Ιωάννης
4. Κεχαγιάς Πέτρος
5. Μέγας Πολυμένης
6. Καραολάκης Χρήστος

Οι εκλογές πήραν αναβολή για την επόμενη Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κέντρου Πληροφόρησης.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Ζαχόπουλος Χρήστος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Μιχούδη Γεώργιο για την προσφορά του στον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και κήρυξε αυτόν σε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

Ο κ. Μιχούδης απεύθυνε τον εξής χαιρετισμό :

" Κυρίες και Κύριοι
Με βαθιά συγκίνηση αποδέχομαι την τιμητική διάκριση, που αποφάσισε να μου κάνει ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, με την απονομή αυτής της πλακέτας για την πολύχρονη προσφορά μου προς τα μέλη του σωματείου και όχι μόνον. Για μένα ήταν υποχρέωση να βοηθήσω με οποιονδήποτε σύννομο τρόπο όλους τους συντοπίτες μου που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον Δήμο Αγίου Γεωργίου που πραγματικά αγαπώ.

Ακόμη και όταν έφυγα με σύνταξη από τον ΕΟΤ τον Δεκέμβριο του 2007 και μέχρι σήμερα έχω ανοιχτό το τηλέφωνό μου για όλους και για κάθε δυνατή βοήθεια. Όμως και εσείς ήσασταν πάντα κοντά μου και όταν σας χρειάστηκα τις τρείς τελευταίες τετραετίες για πολιτική υποστήριξη. Ήσασταν κοντά μου με την ψήφο σας και γι' αυτό σας ευχαριστώ.

Έτσι θα συνεχίσω και στο μέλλον για το Σωματείο σας και τα μέλη σας ξεχωριστά.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στο καλοκαίρι και μια καλύτερη τουριστική χρονιά το έτος 2010".

Στο κλείσιμο της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παπαγερούδη για την προσφορά ενός κλιματιστικού (Α/C)στο γραφείο του σωματείου.