Get Adobe Flash player

Προτάσεις

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

Αρχείο Εφημερίδας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλβης την Δευτέρα 31-01!

 

Σύμφωνα με  Πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρεντίνας κ. Γκαγκαρη Αθανάσιου, την Δευτέρα 31-01-2011 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη Συνεδρίαση του Δήμου Βόλβης στο Δημοτικό κατάστημα του Σταυρού. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 20 και έχουν ως εξής:

  1. Καθορισμός υπηρεσιακών μονάδων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων - Εισηγητής Δήμαρχος
  2. Καθορισμός αυτοτελών οικισμών Δήμου Βόλβης - Εισηγητής Πολ. Μηχ. Καπετανικόλα Ε.
  3. Δημιουργία γραφείου Εθελοντισμού - Εισηγητής Δήμαρχος


ZOOTECHNIA 2011 - 7η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία

 

Ποιοτικά αναβαθμισμένη και με παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πραγματοποιείται από τις 3-6 Φεβρουαρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η 7η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA.
 
Τα εγκαίνια της ZOOTECHNIA, την οποία διοργανώνει η HELEXPO, θα πραγματοποιήσει στις 3 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος την επόμενη ημέρα θα παραθέσει και συνέντευξη Τύπου.
 
Η 7η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά, τα οποία τη διαφοροποιούν, σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις.


Δελτία Αγοράς Βιβλίων 2011 αξίας 20,00 ευρώ

 

Ο ΟΓΑ ανακοίνωσε τους όρους συμμετοχής των βιβλιοπωλεία και Εκδοτικών οίκων που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας να υποβάλλουν στον Λ.Α.Ε. /ΟΓΑ αίτηση - υπεύθυνη Δήλωση για συμμετοχή στο πρόγραμμα “ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ 2011”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 300.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, συνταξιούχους του Λογαριασμού Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, ασφαλισμένους οι οποίοι θα είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη.Μεταλεία Χαλκιδικής. Ανάπτυξη ή Καταστροφή ?

 

Το Τοπικό Παρατηρητήριο Περιβάλλοντος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλλονίκης και η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σταγείρων-Ακάνθου διοργανώνουν την εκδήλωση “Μεταλλεία Χαλκιδικής. Ανάπτυξη ή Καταστροφή;”

ΤΟΠΟΣ: συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14 στα Λαδάδικα

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ: Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011, 18:00

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Μιλαήλ Δεκλερής
Αντιπρόεδρος Σ.τ.Ε. ε.τ. – Επιμελητήριο Περιβάλλοντος

Αικατερίνη Γεωργιάδου
Ένωση Πολιτών Θεσ/κης για το Περιβάλλον και τον ΠολιτισμόΑύριο στις 17.00 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ασπροβάλτας

 

Σας παρουσιάζουμε μέρος της Πρόσκλησης για το αυριανό συμβούλιο:

ΠρόσκλησηΣήμερα στις 19.00 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βρασνών

 

Σας παρουσιάζουμε μέρος  της Πρόσκλησης για το σημερινό συμβούλιο :

ΠρόσκλησηΜεταλλεία χρυσού- μια απειλή για τη Χαλκιδική! Ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 28-01-11!

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το Νέο Επενδυτικό Σχέδιο της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. για τα Μεταλλεία Β.Α. Χαλκιδικής και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του», διοργανώνει η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 18:15, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου).

 
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος ειδικευμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών και φορέων, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στις καταστροφικές επιπτώσεις της ανάπτυξης των μεταλλείων χρυσού στη βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής.
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες εισηγήσεις:


Πρόσκληση προς άπαντα τα ξενοδοχεία Α, Β, Γ, κατηγορίας και τις Τουριστικές Εγκαταστάσεις της χώρας για συμμετοχή στο Πρόγραμμα των Παραθεριστικών Διακοπών των συνταξιούχων του ΕΤΑΑ – ΤΑΝ έτους 2011

 

Σας παρουσιάζουμε την εγκύκλιο του Τομέα Ασφάλισης Νομικών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων σχετικά με το πρόγραμμα των Παραθεριστικών Διακοπών των συνταξιούχων του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ έτους 2011 :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΕΑΔ Αθήνα, 17/1/2011
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αρ. Πρωτ. ΕΤΑΑ 2846/10-1-2011
Τμήμα Λοιπών Παροχών & ΕΤΑΑ-ΤΑΝ 2490 /11
Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ταχ. Δ/νση : Σωκράτους 53
104 31 Αθήνα
Τηλ.: 210/ 5296107- 5296109
210/5296287
FAX: 5296129
 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 6
 
Πρόσκληση προς άπαντα τα ξενοδοχεία Α, Β, Γ, κατηγορίας και τις Τουριστικές Εγκαταστάσεις της χώρας για συμμετοχή στο Πρόγραμμα των Παραθεριστικών Διακοπών των συνταξιούχων του
ΕΤΑΑ – ΤΑΝ έτους 2011


Γνωστοποίηση όρων Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ/ ΛΑΕ έτους 2011 και πρόταση ένταξης καταλυμάτων.

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΓΑ/ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ (Λ.Α.Ε) σύμφωνα με α) την απόφαση αριθμ. 30026/488/16-12-2010 (ΦΕΚ: 1986/Β/23-12-2010) του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και β) την απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Λ.Α.Ε αριθ. Συν. 1/Θ1/10-1-2011 θέτει σε εφαρμογή το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2011, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
 
Α. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 1-6-2011 έως 31-3-2012.
 
Β.


Μετακινήσεις με mini Bus στο Λαγκαδά!

 

Πρωτότυπο σύστημα δημόσιας μεταφοράς προτείνουν καθηγητές του ΑΠΘ

Ένα ευέλικτο, αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα δημόσιας μεταφοράς σχεδίασε το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως ισχυρίζονται, μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μετακίνησης σε κατοίκους επαρχιακών και αραιοκατοικημένων περιοχών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και τη μικρότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση.ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης προκυρήσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών...

 

Με ανακοίνωση του ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης προκυρήσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση των παρακάτω  υπηρεσιών:

  • Τμήμα 1 : Υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης  - προϋπολογισμού 30.000,00 ευρώ
  • Τμήμα 2 : Υπηρεσίες καθαριότητας - προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ
  • Τμήμα 3:  Υπηρεσίες τακτικού ελέγχου απο ορκωτούς λογιστές ελεγκτες - προϋπολογισμού 16.500,00 ευρώ
  • Τμήμα 4 : Εκτυπωτικές Υπηρεσίες ετήσιων εκθέσεων - προϋπολογισμού 12.000,00 ευρώ


"Για µένα το κεντρικό θέµα της διάταξης, και σε αυτό δεν θα πάω πίσω, είναι η κατάργηση των κατατµήσεων και των παρεκκλίσεων" δηλώνει η Υπουργός ΥΠΕΚΑ

«Για µένα το κεντρικό θέµα της διάταξης, και σε αυτό δεν θα πάω πίσω, είναι η κατάργηση των κατατµήσεων και των παρεκκλίσεων»,τόνισε χθες η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρµπίλη, µιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, στον απόηχο της σκληρής αντιπαράθεσης για τη δόµηση στις περιοχές του ∆ικτύου Natura. Λίγο αργότερα, µιλώντας στον Flash, επισήµανε ότι «η κατάτµηση εξυπηρετούσε πάντα αλισβερίσια ανάµεσα στην πολιτική εξουσία και τους πολίτες».