Get Adobe Flash player

Προτάσεις

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!

Αρχείο Εφημερίδας

7 Γαλάζιες Σημαίες στον Στρυμονικό Κόλπο!!!

 

Με επτά (7) Γαλάζιες Σημαίες να κυματίζουν στον Στρυμονικό κόλπο εσείς θα μείνετε εκτός ?

  • Ασπροβάλτα
  • Νέα Βρασνά
  • Παραλία Βρασνών
  • Σερραϊκή Ακτή
  • Σταυρός Ανατολική
  • Σταυρός Δυτική
  • Σταυρός Κεντρική

 

Οι συγκεκριμένες παραλίες που ανήκουν πλέον στον Δήμο Βόλβης, πληρούν τα κριτήρια και βραβεύονται επι σειρά ετών απο τον αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά θεσμό.

 

Ο δήμαρχος Βόλβης κ. Δ.Γαλαμάτης δήλωσε σχετικά: 

 

«Η βράβευση του δήμου μας από τον διεθνή οργανισμό «Γαλάζιες Σημαίες», λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα αρχή, αποτελεί επιβεβαίωση μίας δυναμικής έναρξης, προς τη σωστή κατεύθυνση για τον τόπο μας και τους κατοίκους του και καθιστά το Δήμο Βόλβης ακόμη πιο ελκυστικό προορισμό για το ερχόμενο καλοκαίρι.»

 Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις 4 απο τις 7 παραλίες του δήμου υπάρχουν Ειδικά Αμαξίδια ΑΜΕΑ, τα οποία μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιηθούν για ένα ασφαλές μπάνιο. Οι παραλίες στις οποίες μπορείτε να τα βρείτε είναι:Νέο φεστιβάλ στο δήμο Βόλβης

 

Ενα νέο φεστιβάλ βρίσκεται στα σκαριά στο δήμο Βόλβης, περιοχής με φυσική ομορφιά και πολιτιστικό απόθεμα. Την καλλιτεχνική του διεύθυνση ενδέχεται να αναλάβει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Κατά τη διάρκεια συνάντησης του δημάρχου Βόλβης, Δημήτρη Γαλαμάτη, με τον Γρηγόρη Βαλτινό, στο δημαρχείο στο Σταυρό, διερευνήθηκε η δυνατότητα ανάληψης από την πλευρά του γνωστού ηθοποιού της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

«Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθεί ένα φεστιβάλ ανοιχτό στην κοινωνία, όπου κάθε είδος τέχνης θα βρει την έκφρασή του και ο δήμος Βόλβης θα γίνει ο τόπος συνάντησης δημιουργών και θεατών», δήλωσε ο κ. Γαλαμάτης. «Πεποίθηση της δημοτικής αρχής είναι το γεγονός ότι οι πολιτιστικές δράσεις, η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των φορέων και των συλλόγων της περιοχής, η ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών σημείων της περιοχής ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και δημιουργούν μεταξύ των πολιτών μια παραγωγική δεξαμενή ιδεών και προτάσεων».

πηγή: ΑγγελιοφόροςΣυναυλίες Μουσικής Σχολής Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου Δήμου βόλβης

 

Δύο Συναυλίες της Μουσικής Σχολής Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου δήμου Βόλβης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα επόμενα Σαββατόβραδα. Η μία στην Ασπροβάλτα και η άλλη στην Περαία :

1η)Το Σάββατο 28/05/11 στην αίθουσα του Λυκείου Αγίου Γεωργίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί
Συναυλία Μουσικής Δωματίου των τμημάτων Κλασικού και Σύγχρονου πιάνου και Κλασικού βιολιού της Μουσικής Σχολής.

2η) Το Σάββατο 11/06/11 η Νεανική - Γυναικεία Χορωδία της Μουσικής Σχολής θα πάρει μέρος στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Περαίας στο θέατρο ΚΑΠΠΑ.

Τις συναυλίες διευθύνει η καθηγήτρια μουσικής και Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου κα. Μαρία Κουβακλή.

Απολαύστε τες !!!Καθαρισμός Μεσογείου 2011 στον Στρυμονικό Κόλπο!!!

 

Την Κυριακή 22/5/2011 η Τουριστική Πύλη Strymonikos Online (www.strymonikos.net) διοργάνωσε καθαρισμό της παραλίας  Στρυμονικού Κόλπου, συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία "Καθαρίστε την Μεσόγειο" του Δικτύου Medsos.

Ο Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας Βόλβης μας τίμησε με την παρουσία του και ενημέρωσε τους μαθητές για τις Προστατευόμενες Περιοχές, και συμμετείχε στον συμβολικό καθαρισμό της παραλίας Ασπροβάλτας.Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2011"Καθαρίζουμε την Μεσόγειο" την Κυριακή 22/05 στις 11.00 - Παραλία Ασπροβάλτας - Παραλία Νέων Βρασνών.

 

Το 2011 έχει ανακηρυχτεί Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού! Ένας λόγος παραπάνω να δώσουμε φέτος τον δυναμικότερο εθελοντικό μας εαυτό!

Τι καλύτερο λοιπόν από τη συμμετοχή  σε μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες εθελοντικές πρωτοβουλίες σε Ευρώ- μεσογειακό επίπεδο,  την εκστρατεία καθαρισμού ακτών και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», η οποία πραγματοποιείται από 01-31 Μάη εδώ και 16 χρόνια.

Φέτος η πανελλαδική εκστρατεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα «της Προστασίας, Διατήρησης και Διαχείρισης των Προστατευόμενων Περιοχών της Ελλάδας».

Η Τουριστική Πύλη Strymonikos Online (www.strymonikos.net), για τρίτη συνεχή χρόνια, διοργανώνει καθαρισμό μιας παραλίας του Στρυμονικού Κόλπου, συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία “Καθαρίστε την Μεσόγειο” .

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης σας προσκαλούμε  να συμμετέχετε ενεργά στον Καθαρισμό των Παραλιών «Ασπροβάλτα» και «Νέα Βρασνά», την Κυριακή 22 Μάη και ώρα 11.00!

Τα Σημεία Εκκίνησης έχουν ως εξής :Αρχοντικό Λιάμας - Δεχόμαστε εισητήρια κοινωνικού τουρισμού ΟΓΑ και Εργατικής Εστίας !!!

Το Αρχοντικό Λιάμας στηρίζει τον Κοινωνικό Τουρισμό!

Δεχόμαστε δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ και της Εργατικής Εστίας.

Επικοινωνήστε τώρα με το Αρχοντικό Λιάμας και προγραμματίστε τις φετινές διακοπές σας.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Λιάμας Κωνσταντίνος

Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τηλ & Fax: 2397021073
Email: info@arhontikoliamas.gr

URL: www.arhontikoliamas.gr